Samleie trykk i brystet

Samleie trykk i brystet Jeg har de siste dagene kjent et trykk i brystet/lungene som kjennes ut som det er noe som presser utover som vann eller luft eller noe, og noen. HeiJeg har i uker hatt ett "trykk" i brystet, ikke en direkte smerte, men mer som en "klo i brystet". Det sitter midt mellom brystvortene, o. du kjenner en uvanlig kul eller knute i brystet; det er et søkk i huden på blod i væsken; du har sår på brystene som ikke vil gro; du har smerter i brystet du får blødning ved samleie; du får blødninger etter overgangsalderen. Kan ikke huske noen gang jeg har hatt SÅ vondt inne i kroppen! Smerter i brystet kombinert med pustebesvær er indikasjoner på hjerteinfarkt.

HeiJeg har i uker hatt ett "trykk" i brystet, ikke en direkte smerte, men mer som en "klo i brystet". Det sitter midt mellom brystvortene, o. du kjenner en uvanlig kul eller knute i brystet; det er et søkk i huden på blod i væsken; du har sår på brystene som ikke vil gro; du har smerter i brystet du får blødning ved samleie; du får blødninger etter overgangsalderen.

Gallesteinsanfall gir ofte plutselig innsettende smerter i høyre side av magen under ribbensbuen. Kan også gi opphav til smerter strålende ut i brystet.

Det er derimot mange andre ting som kan gi stikkende smerter i bryst og mage. Det kan være galleblæren, det kan være fra magesekken og spiserøret og det. Brystsmerter er et symptom som ofte skaper stor angst, men mange av årsakene er ganske uskyldige. Smerter i brystet er egentlig smerter i brystkassen. Kan ikke huske noen gang jeg har hatt SÅ vondt inne i kroppen!

Smerter i brystet kombinert med pustebesvær er indikasjoner på hjerteinfarkt.

Smerte i brystet

Samleie trykk i brystet Moderator Ansvarlig redaktør og administrerende direktør: Artikler Spørsmål og svar Quiz Stem!

Angående EKG: Jeg røyker rundt en 30 sigaretter om dagen og drikker mye kaffe. TV og radio. For eksempel kan hormonprevensjon endre blødningsmønsteret. Panikkangst kan utløses av stress, mye kaffe, alkohol, lite søvn, mental ubalanse osv, og kjennetegnes ved en "kvelningsfornemmelse" og påfølgende hyperventilasjon.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail